sobota 7. února 2009

Nervy před odjezdem

Hajhou! Je neděle jedna ráno, dobaluju a za 2 hoďky valím z baráku. Aňuta mi v kuchyni smaží řízky na cestu. Jak řikam, zlato ta holka! Nervy mám na pochodu, chce se mi plakat, sem unavené, mám sračku a nejradši bych zůstal doma za pecí. Klasická cestovní horečka. Ale jednou už chcu být in, upsal sem se na erasma, tak valim, co už žejo.

Vo pul čtvrty jedu z Bruna z hlaváku, v 6 ráno vysedám ve Vídni, kde budu dvě hoďky popíjet vídeňskou kávu :) a pak šupky vosum přímákem do ljubljany. Ve 2 bych tam moh být. Pohodová cestička celkem, zdá se býti. Jenom vyčkávám, zda rakouské ECečko bude mít elektrickou zásuvku, to by bylo vhodné, sic bych moh po cestě dopsat článek a zapařit Civku, no ne? 8)

Hostel zabookován a večer to vidím na procházku po městě nebo splaším Kozu, esli na mě bude mít náladu a nebo tam prostě budu někde poplakávat sám 8) takjo takjo, hodně mě litujte, bo je mě už teďka po vás smutno lidi, plánujte návštěvu a já brzo napíšu další reportáž. Další téma bude noc ve vězeňském hostelu, někteří už vědí, ostatní se nechte překvapit 8) 

Čusan, myšák (a pište komentáře, darebáci!)

13 komentářů:

  1. tak pro me teda nic nového no...teda nooo, nooo, nooo :)
    těším se na reportáž z cely číslo 101.
    slzné údolí pořád lije ty svoje krokodylí slzy (no mimochodem, víte co jsou to krokodylí slzy?? pokud ne,tak se sem přihlaste).
    du spát, abych nemusela bulet.

    OdpovědětVymazat
  2. achmýšo, nám je tak smutno...mám dneska depresi, myslela sem, že je to kvůli tý markétě, co byla na džestrovým koncertě, ale asi ne, asi je to kvůli tomu, že jsi odjel...dneska sem ty jo uklidila celou kuchyni a drhla sem stůl vlastníma slzama, jak mi ten mýša chyběl...ale za to tady bude čisto, to je fakt..nebo fuck?

    OdpovědětVymazat
  3. já bych řekla, že je to fuck, nebo možná také fuk, no a já také jdu uklizet v rožku, protože ty malé darebáci tam to hodně zabordelili a zaslzeli, hlavně vova, ten bulel úplně neskutečně, chudák malej...
    a marketa to je také fuk, nebo fuck, každopadně flabadop-blip-blup-blip

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj myšo.máš pěkný blog. ahoj holky. zdravím vás z pokojíčku. mějte se hezky v bubl´ani i jinde.paja

    OdpovědětVymazat
  5. ach, nevím, jak to udělat, abych byla jako pája, tak si to představte

    OdpovědětVymazat
  6. páji, já si myslím, že udělat to de, když si upravuješ ten svůj profil na bloggerovi, tak je tam sekce totožnost a je tam zobrazit jméno a tam dej pája a budeš jako pája...aspoň mě to tak šlo...tož míšo, je to tady ubrečený, ale aňa má pravdu flabadob blib, blub, blib...

    OdpovědětVymazat
  7. hele, hele, holky, já jsem si údělala nová vobrazek, divejte, divejte a taký nový jméno :) krutý, ne :)

    OdpovědětVymazat
  8. moc pěkný aničko, celá ty, ty naše tlustá vovco...

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Míšo už ti můžu taky něco naspat. :) Jak se máš?

    OdpovědětVymazat
  10. uuu, tlustá vovco prý :( ach, budu muset teď každej den neustále cvičit nebo co..nebo si radší půjdu lehnout někam na trávu a pást tam ty svoje kozy..

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj danieli, můžeš jistě se zde vyjádřit rovněž, ke všemu co tě pálí 8) ania není tlustá vovca!!!! to ten kožíšek, ten ji dělá huňatou .P

    OdpovědětVymazat
  12. ano, správně, správně, dělá mi huňatý knír, a také huňaté tělo a pod tím jsem jen malý zajíc :P

    OdpovědětVymazat