středa 11. února 2009

Spolubydlící !!!!

Tak mi přijel!! Vypadá fajn a tohleto bydlení bude vážení pohodové s tímhletím chlapíkem a punkerkou a politoložkou odvedle :D Né, fakt mám radost, že kolem nejsou prudiči nějací. Jako aji ten bytek je zkrátka pohoda, dva dvoulůžkáče s fajnovou kuchyňou a koupelkou. Až bude chut tak nafotím a pošlu. a taky až Tine (to je on) usne, tak si na něj posvítím a vyfotím ho pro vás 8)

Je takové veselé, tišejší, s fousem, ekonom a lyžař - první dojmy. Je tolerantní, že tady aji můžu nechávat lidi přespat i v posteli (dobrá zpráva pro vás - kdo jede?), tak též budu hodný. Jezdí na víkendy dom a ted se musí učit, tak teda dnes a tak žádná moc legrace. ale co už.

no a jináč ted řeším jak zarídit akce nachzející. to je hrůza, že zrovna človek nema co na praci a nudí se a pak sou najendou kvadrilion milionu veci na dva dny. no 
považte, co je to za život:)
 takže asi pojedu v sobotu do Ptuje na karneval jakýsi vyhlášený
 ... mno a pak sem řešil, že bych zajel za rodinkou a hromadou z vás co to tady pečlivě čtete do alp zadovádět.

No ale musím zrušit jednoho kamaráda slovinca co žije v taliánsku anavíc v pondelí už škola bude a vůbec no logistika. Chjo chro, nejak se to navymýšlí.

Jináč jako sem byl na cizinecké a eště kdesik na ouřadě a žasnu jak tady proste asi neexistuje nepříjemný úředník, prodavačka nebo kdokoliv. A jak každý prostě nevím z vrátnice třeba se s váma aspon v základních frázích domluví anglicky a poradí. Jako třeba správce koleje mluví anglicky líp než já 8)

Néééééééé.

Umíme tak stejně 8D.

Tak zdar, Mýša poklidný spravující se;)

2 komentáře:

  1. oj, oj, uz nejsi zadny chudak, ba naopak - radovak. a jaxe cte to jeho imeno jakoze Tine nebo Tin nebo tin-tin?? hu... tak to.. a za koho pudes na karneval,co? za nejake zviratko, nebo snad za kuratkoveho frajera??anebo mozna za celou posadku trpaijzlika?

    OdpovědětVymazat
  2. já se asi převlékat nebudu. jenom koukat:)

    OdpovědětVymazat