pondělí 23. února 2009

Týden 2 - pařby, Benátky a tak

Tak se tady pomalu už sžívám. Byl sem i párkrát ve škole:) Jináč se tady hodně paří, v pondělky chodíme hodně lidí na jazz večery. To funguje jako substitut Parlament pubu, kde se v pondělí taky scházejí erasmáci a jehož účelem je asi ztřískat se do němoty. Njn, žejo.

A o víkendu, to sou výlety. Minulej karneval v Ptuji a výletek na kopeček beze jména hned za Ljubljanou, tedka sme jeli do Benátek na karneval. Benátky jako dobrý:) Já už tam teda jednou byl, ale jelikož mi bylo sedm, tak si pamatuju jenom že tam bylo náměstí a hodně holubů:) Já měl v dětství hodně rád holuby, víte.

Karneval byl fajnes, parádní masky, trochu snobárna. Město vypadá trochu jak Ankh-Morpork ze Zeměplochy. Jinak sme se museli prodírat hromadou lidí, však karneval žejo. Ale nakonec sme došli na hlavní náměstí, který sem právě zapomněl jak se menuje a to bylo teda .. jako taky fůra lidí, hlava na hlavě, na jedné straně bylo udělaný podium s nějakým obrovským zeleným lvev, kde později chodily všechny ty strašidelný aristokratický masky, kolem dokola všechny ty chrámy a baráky, který určitě mají jména a který by člověk měl znát, no a nad tou vrstvou lidí lítala ještě fůra racků a holubů a bylo to celý zkrátka strašně působivý. Prostě fucking beautiful, neboli počesku ku*va krásný to bylo.) 

V průběhu týdna mě lidi z bytu přizvali na vodka párty, od čehož sem si sliboval prolomení ledů s místníma, což se asi povedlo, ptž si toho moc nepamatuju. Snažím se sžívat s tím, že sousedka se kterou sdílím kuchyň pořádá pravidelné metal party a  že se po bytě pohybuje fůra lidí. Ale nalejme si čistého vína, kolikrát mě to aji pěkně sere, žejo. Zejména třeba v sobotu ve 4 ráno nebo, kdykoli když du na záchod a musím se přitom seznámit se třema novýma lidma. Ale hádám, že to je prostě život na koleji. Chjo!

Nonic, konec. Věřtě tomu nebo ne, za hoďku musím do školy .. a večer ale na jazzík:)

Mýša Nějak Unavený 




1 komentář:

  1. mýšo, ty pařmene, není se čemu divit, že si unavenej, když máš tolik společenských aktivit...no a kdy budou ty fotky z toho benátskýho karneválu....my sme zas s aňou a pájou a lucou dělaly nekonečné kotlety revival na vernisáži a měly sme úspěch...juhu...

    OdpovědětVymazat