neděle 8. března 2009

První měsíc za mnou

Letí to, letí a tudle neděli co byla sem oslavil první měsíc tady. Tedy je čas na nějaké to hodnoceníčko, že? Nuže je to tady celkem ucházející, zabydlel sem, hodně se tu pije a tedy buduje sociální kapitál (heh), vobčas nějaká to škola, že, ale s takovýma blbostma to člověk nemá přehánět. No a o víkendech hromada těch výletů. 

Vobecně to tady shrnuju tak, že je to tady strašně podobný na Česko, ale všechno je o trochu lepší8) Milejší lidi, hezčí číroda, lepší služby a takhle. Jediný co je tu blbší sou ceny, ty sou teda asi tak dvakrát blbší. Ale jinak kriminalita minimálně, akorát kola se čórujou, na nácka sem nenarazil, co sem tu. To jednoho až dojme.

V úterů sem byl konečně na prkně na kopcu ménem Krvavec, což je alpský středisko asi 30 kiláků od lublaně a přes pracovní týden je tam krááááásně 8) No a sobotu předtím u moře v Piranu a Izole. Ta země jě jak známečka, všecko je tak hoďku autem od Ljubljany a je toho dost.

Hmm, tak aspoň takhle. V úterý jedu do Bruna, se třeba uvidíme. Příště vám napíšu, jaký tady mám vypečený kamarády a co to je Metelkova 8)

Mýša

1 komentář:

  1. mýša, mýša, mýša!!! už se na tebe těšíme...a to je fajn, že se ti tam líbí, vidiš, vidiš a to si nechtěl vodjíždět, plakals a říkal, buchto, jeď tam za mě, prosim...no prosim a jak se tam krásně máš...

    OdpovědětVymazat